Vi söker mekanikkonstruktör/produktutvecklare

Vi söker mekanikkonstruktör/produktutvecklare

Ljuniq AB är ett teknikutvecklingsföretag, med kontor i Laholm, som hjälper kunder att förverkliga sina idéer och visioner till färdiga produkter. Våra kunder är både stora och små företag i olika branscher.

Arbetsuppgifter Du kommer som konstruktör/produktutvecklare på Ljuniq att arbeta som konsult i varierande projekt i nära samarbete med våra kunder. Du kommer arbeta ensam eller i grupp, i projekt där någon annan är projektledare, men även vara den som har ansvaret för mekanikutvecklingen i större eller mindre projekt. Uppdragen utförs företrädesvis på kontoret men även ute hos kund.

Erfarenhet/kunskap Du är gymnasieingenjör eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller liknande och har gärna några års arbetserfarenhet från konstruktions/utvecklingsarbete. Erfaren i 3D-modellering och goda kunskaper i minst ett av följande CAD-program; Creo, SolidWorks, Inventor.

Egenskaper Du har en kreativ läggning, god teknikförståelse, är resultatinriktad och har god förmåga att leda och strukturera ditt arbete. Du har ett eget driv, är initiativrik och gillar att prestigelöst samarbeta och kommunicera med andra. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Ansökan Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag – vänta därför inte med att söka jobbet! Märk din ansökan med “Mekanikkonstruktör” i ämnesraden alternativt utanpå kuvertet. Ansökan bör innehålla ditt CV och ett personligt brev.

Skicka ansökan till VD Fredrik Junkell, fredrik@ljuniq.se alternativt till adressen;

Ljuniq AB

Lantmannagatan 6

312 32 Laholm